Een zelfmassage uitvoeren

Onmiskenbaar zou je waarschijnlijk heel graag een georganiseerde rugmassage willen hebben die je een rugmassage geeft, dan dat je het zonder hulp van iemand doet. Hoe dan ook, in het geval dat je een groot aantal mensen bent, heb je over het algemeen geen tijd of geld vrij om naar een geschikte rugmassage te gaan.

Onmiskenbaar zou je waarschijnlijk heel graag een georganiseerde rugmassage willen hebben die je een rugmassage geeft, dan dat je het zonder hulp van iemand doet. Hoe dan ook, in het geval dat je een groot aantal mensen bent, heb je over het algemeen geen tijd of geld vrij om naar een geschikte rugmassage te gaan. Jezelf een rugmassage geven is een uitzonderlijke andere keuze, en in de tussentijd wat geld besparen. Als je verwacht dat je een verzekering hebt die wrijving dekt, heb je geluk. Hoe dan ook, je kunt hoe dan ook een belangrijke zelfrug draaien rond het punt van convergentie massage apparaat nek van je borrels met je partner, zodat je je onrustige spieren kunt loslaten.

Het belangrijkste idee achter een “doe-het-zelf-handvat” is om de standaard pijnlijke plekken op je lichaam te wrijven die een rugwrijfcursus zou strelen. Je doet duidelijk aan jezelf masseren zonder alles in overweging te nemen, door je schouders te strelen om tot bloei te komen om voor een gecertificeerde lange tijd dichter bij een controlegebied te komen, je hoofd te schuren als je een cerebrale pijn hebt, of je voeten te schuren na een lange wandeling. Hier zijn enkele rugwrijfonderzoeken om u te helpen bij het starten.

Rugwrijven: pak een tennisbal en ga in een recht naar achteren gericht bezoekersplan zitten. Leg de tennisbal op een gestoomde plek op je rug en klim naar de stoel. Leun met je rug in de bal. Haal tien keer diep adem en herhaal de alliantie bij verschillende gelegenheden.

Hoofdwrijven: plaats je handen op je hoofdhuid en begin je te concentreren op een beweging met de klok mee. Begin bij je haarlijn en ga terug naar het rampgebied van je nek. Ervaar volledige ademhalingen en rugwrijving terwijl u ontspant. Probeer het lager te veranderen.

Voetenwrijven: Was je voeten en smeer er wat crème of olie op. Ga op een heerlijke stoel zitten en leg een voet op de dij van je andere been. Rijg de vingers van één hand door de tenen van je voet en waaier je tenen uit. Voel de palm van je hand tegen het onderste deel van je voet. Draai de gewrichten van je voorvoet naar voren en keer ze snel om met de palm van je hand. Herhaal met de andere voet. Houd op dat moment uw onderbeen vast met één hand en draai uw voet betrouwbaar met de andere hand. Probeer fundamenteel te beginnen met kleine cirkels en ze onmiskenbaarder te maken. Wissel van koers. Herhaal met de andere voet.

Nekwrijven: plaats uw vingers achter uw nek en druk de effectpunten van uw handpalmen in uw nek aan weerszijden van uw ruggengraatgedeelte. Begin met het verplaatsen van de effectpunten van je handen in grote lijnen. Zie de vingers van je rechterhand op de spier langs de linker 50% van je nek, gewoon onder de vestiging van je schedel. Druk op die spier, kantel je hoofd opzij en wrijf naar je schouder. Herhaal dit bij verschillende gelegenheden en wissel even later van kant.

Schouderpond: kruis je armen over je borst en pak een schouder met elke hand. Op de schouders slaan en vervoeren bij verschillende gelegenheden. Sta je handen toe om langs je armen te tuimelen, te beuken en te ontwikkelen.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.