Natuurlijke verlichting van chronische pijn met behulp van Combinatie Tientallen – Interferentieel apparaat thuis of op kantoor

Tientallen en interfererende eenheden worden beide gebruikt om de kwellende signalen langs bepaalde zenuwbanen te verijdelen en worden constant gebruikt zoals gebruikelijk en kalm om het bord uit te wissen. Interferentiële stimulatie contrasteert met TENS omdat het allesbehalve een meer monsterlijke aanval is van tens apparaat kopen overtuigende elektrische stroom in het weefsel met meer

Tientallen en interfererende eenheden worden beide gebruikt om de kwellende signalen langs bepaalde zenuwbanen te verijdelen en worden constant gebruikt zoals gebruikelijk en kalm om het bord uit te wissen. Interferentiële stimulatie contrasteert met TENS omdat het allesbehalve een meer monsterlijke aanval is van tens apparaat kopen overtuigende elektrische stroom in het weefsel met meer troost (consistentie) en verbrede dissipatie. ‘Bij een rehash van 4.000 Hz (interferentiële eenheid) is de capacitieve huidafschrikking bijvoorbeeld tachtig (80) keer lager dan bij een rehash van 50 Hz (tijdens het TENS-district).

TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) werd gebruikt om duidelijke fragiele plekken te doen herleven om het standpunt over verschrikkelijkheid te verminderen. De verbetering blokkeert kwelling die langs de zenuwen naar het focale verifieerbare systeem gaat. Er zijn verschillende artikelen die anders dan zeggen dat TENS overvloed zal maken van gemeenschappelijke kwellende beulen die kwelling in ieder geval snel zullen beheersen, deze strategie met TENS periodiek is verstandig. TENS blokkeert tekenen van kwelling naar het cerebrum/spinale touw. TENS-bevestiging wordt weergegeven door bifasische (positieve/negatieve) gewijzigde kosten en door de cliënt selecteerbare hartslagbreedte en hartslagfrequentie.

Interferentiële behandeling (IF/IFC) wordt regelmatig afgeschilderd als ‘gigantische TENS’. Interferentiële behandeling bestaat uit twee hoge frequenties van 4.000 cycli voor elk kanaal, die elke seconde 8.000+ hartslagen in het getroffen gebied beslaan. Dat verbindt met de elektrische stromen om verder in de weefsels aan te vallen. De extra herhaling geeft de herhaling van meer dan 8.000 (1-150) het voordeel van een lage monotone bevestiging zonder de vreemde effecten van TENS. Interferentiële behandeling biedt hulp bij belasting, maar draagt ​​op dezelfde manier bij aan snelheidsverbetering bij herstel, verlengd beloop en oedeemverval.

Het essentiële doel van interferentiestroombehandeling is om een ​​verbluffend gevoel te geven tijdens de behandeling en om verdere weefselinvoer te bewerkstelligen, waardoor extra hulp bij ongemak mogelijk wordt. Het vernietigde gevoel dat wordt gevoeld door verschillende patiënten die TENS gebruiken, is een snelle nawerking van de controle van de huid op de passerende elektrische stromen. De moeilijke plek is tegenovergesteld dichtbij met de rehash van dienstneming. Naargelang de behoefte, hoe lager de toegepaste rehash, des te meer waarneembaar is het gevoel van onbehagen. Interferentiële stroombehandeling maakt gebruik van twee middenfrequenties die gelijktijdig worden toegepast op een zodanige manier dat hun affiniteiten elkaar kruisen en belemmeren. De impedantie daartussen leidt tot veranderingen die veranderingen overbodig maken die praktisch identieke sterke effecten hebben als een lage discontinue uitvoering, maar zonder de normale resultaten van verbluffende sensaties of angst.

Interferentiële behandeling is verkregen en heeft geen resultaat. Hoewel de interfererende behandeling in het bijzonder mogelijk is, is het allesbehalve een basishuidsensatie en de moeilijke plek die wordt geïdentificeerd met de elektrische initiatie.

Omstandigheden die reageren op TENS en Interferentieel gaan samen met:

– Reumatoïde artritis,

– Artrose,

– Post-amputatiepijn/spookpijn in de ledematen

– Rugpijn,

– Lumbago,

– Ischias,

– zweepslag,

– Sport verwondingen,

– Neuralgie,

– Skeletpijn,

– Spierpijn,

– Kankerpijn,

– Menstruatie pijn,

– Weeën,

– Spanning – Migraine

– Reisziekte

– Verzekering terugbetaalbaar

Tientallen werden als acceptabel beschouwd en de huur en koop werden in alle nuttige zin betaald door alle verzekeringsrelaties voor een kolossale lange tijd, inclusief Medicare (HCFA), wanneer gebruikt voor het vooruitdrijven van kwelling. Klinische zorg van de overheid betaalt voor een interfererende behandeling in een bloeiend kantoor, hoewel het niet betaalt voor de huur/het verkrijgen van een interferentie-eenheid. Verschillende patiënten hebben niet het geld gehad om contant te betalen voor een interferentie-eenheid, waarbij ze weinig op de hoogte waren van hoe de voordelen in de klinische omgeving werden verkregen. In ondubbelzinnige gevallen kan een patiënt zich hebben aangemeld voor “DME”, solide klinische dingen, zoals rolstoelen, potjes, stokken, steunen en rollators. In het geval dat de patiënt DME heeft gedacht, kunnen in algemene zin alle aandoeningen Interferentieel gedekt zijn.

De mix van TENS en IFC in één eenheid op dit moment stelt voor dat wanneer de eenheid wordt bijgehouden voor aanhoudende vreselijkheid, zelfs Medicare het zal dekken. Het nieuwe IFC/TENS-apparaat met de twee modaliteiten zal nieuwe behandellimieten voor patiënten openen, aangezien een IFC-eenheid door een patiënt kan worden gehuurd of gekocht.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.